Sia skal skifte vuggestue, hvad med vegansk mad?

Sia’s legeværelse

Annonce for Nsleep.

Bedre sent end aldrig, det er over 1/2 år siden jeg har postet noget på min blog, så nu skulle det være! Jeg har for alt for langt tid siden lovet et indlæg om Sia’s legeværelse. I vores 170 kvm hjem, har vi et gennemgangs værelse, som vi vidste med det samme skulle være et legeværelse til Sia. Rummet er så godt indrettet at det hverken er for langt væk fra vores køkkenalrum eller for ‘tæt på’. Det er her hun skal have lov at være kreativ – Sia bruger meget lang tid på at tegne og/eller lege med modellervoks.

Det vi elsker mest ved rummet er vores radiatorbænk, som er lavet af en snedker. Vi ville skabe et hjørne, hvor der kunne læses bøger, ses fjernsyn og når tiden er inde, også have et sted hvor hun kan sidde og spille playstation når hun bliver lidt større 😉  Dog har jeg lavet en ‘lille’ fejl, da jeg skulle bestille og oplyse madrassens længde til bænken, manglede jeg lige at skrive én meter mere ind i bestillingen.. Så det ser ud til vi på sigt skal have en ny madras, så den kommer til at fra væg til væg. Sia synes nu det er meget praktisk, for hun kan ikke selv komme op dér hvor madrassen er, så hun tager vejen op af hendes skummøbel og videre op på bænken. Puderne er fra Nsleep, som designer og producerer produkter til et sundt og allergifrit sovemiljø. Jeg lider af allergi og er derfor ekstra opmærksom på mit sovemiljø, da det oftest er inden sengetid min allergi bryder ud. Vi valgte puderne i str. 50 x 70, fordi vi elsker at puderne er ekstra store.

Vi vidste allerede da vi designede radiatorbænken at puderne der skulle passe til, skulle være i kapok. For over 1 år siden investerede vi i nye dyner og hovedpuder – vi vidste derfor at når vi skulle flytte ind i vores nye hus, skulle alt vores materialer være i kapok. Både Sia’s og vores dyner, hovedpuder, lagner, sengerand er lavet af kapok. Støvmider, bakterier og skimmelsvampe kan ikke leve i kapok, derfor er kapok helt enkelt, den mest allergivenligt natur fiber til dit sunde, allergifrie sovemiljø.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sia skal skifte vuggestue, hvad med vegansk mad?