Bæredygtigt økologisk undertøj og trænings tights

Brownie uden mel og sukker? #vegan

Brownie helt uden sukker og mel? Jep!

Den her brownie er virkelig lækker, helt fast og sød i smagen.

Opskriften giver ca. 8 store stykker.

Ingredienser:

  • 1 dåse sorte bønner (240 gram)
  • 2 spsk. kakao
  • 40 gram havregryn
  • 100 ml. plantemælk
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • 6 dadler
  • Vanilje ekstrakt
  • 20 gram kokosolie
  • 50 gram chokolade knapper (mørk)
  • Chokolade knapper til topping (mørk)

Opskrift:

  1. Forvarm ovnen på varmluft – 170 grader.
  2. Dræn væsken fra de sorte bønner og skyl dem godt.
  3. Blend dem i en foodprocessor og lad den køre til bønnerne er blendet igennem.
  4. Hvis kokosolien ikke er flydende, varm så kokosolien i en gryde.
  5. Tilføj kakao, havregryn, plantemælk, salt, bagepulver, dadler (husk at fjern stenene), vanilje ekstrakt og den flydende kokosolie. Lad foodprocessoren køre til massen bliver til én masse.
  6. Vend chokoladeknapperne rundt i dejen.
  7. Smør en kageform/bradepande med olie eller smørbar. Hæld dejen i formen, og tilføj evt. lidt chokolade knapper på toppen af kagen.
  8. Jo tykkere din brownie er, jo længere tid i ovnen. Jeg laver dem gerne tynde, da de så er mere ‘faste’. Hvis tilfældet er, at dine også er tynde så giv dem ca. 12-15 minutter i ovnen. Stik en gaffel i kagen, for at se om den er færdig. Den er færdig hvis dejen ikke klistrer på gaflen.
  9. Server gerne med vegansk flødeskum eller vegansk vanilje is.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bæredygtigt økologisk undertøj og trænings tights