Sia skal skifte vuggestue, hvad med vegansk mad?

Bæredygtigt økologisk undertøj og trænings tights

Jeg er ekstra glad for det her træningstøj og undertøj, netop fordi tøj-industrien er en værre jungle. 

Organic Basics sætter krav til materialer og har fokus på højere standarder. Som jeg har skrevet tidligere er jeg blevet mere bevidst om, hvordan vi behandler vores klode, og udover fødevarer er tøjindustrien en satan.

Derfor var jeg ret overrasket over, det overhovedet kan lade sig gøre, at lave tøj ud af genbrugt nylon? Det har Organic Basics gjort og de har lavet de mest behagelige leggings – hvor sejt er det ikke lige, at vi kan genbruge materialer? Deres leggings er helt klart de bedste og lækreste jeg har haft – når man tænker på de er af genbrugsmateriale, så forstår jeg slet ikke man laver tøj af andet.

Jeg kommer ikke til at købe basis tøj andre steder fra, efter jeg kender deres værdier og deres top høje kvalitet. Jeg har deres Triangle Bra som jeg var meget spændt på, da jeg stadig ammer Sia – bruger jeg kun grimme amme bh’er, derfor var jeg spændt på om denne kunne bruges under amning, og det kan den! Den er blød, fin og enkel – økologisk ligesom alle deres andre produkter.

Hvis du har lyst til at prøve noget fra deres kollektioner kan du bruge rabatkoden på 10% KRISOBC3 – koden er gældende indtil d. 9 december.

Der er fri returnering hvis nu dig og produktet ikke er ‘meant to be’. Som ekstra bonus info bliver alle deres pakker sendt i pap eller karton.

Deres størrelser er meget tilsvarende hvad du normalt bruger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sia skal skifte vuggestue, hvad med vegansk mad?