Tofuhorn

Pasta linsesovs / kødfri

En af mine yndlingsretter og også Sia’s. Den er så hurtigt at lave og vi spiser gerne retten to gange om ugen. Den er næringsrig, proteinrig og fyldt med grøntsager.

Opskriften svarer til 4 personer.

Ingredienser:

  • 1 løg
  • 2 fede hvidløg
  • 4 portobello svampe
  • 2 store gulerødder
  • 1/2 broccoli
  • 1 dåse grønne linser
  • 1 dåse flåede tomater (måske 2 hvis du ønsker den mere flydende)
  • 1 dåse tomatpuré
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. oregano
  • 1 tsk. spidskommen
  • (Evt. salt hvis du ikke har en baby der skal spise med 😉 )
  • Pasta efter eget valg

Opskrift:

  1. Kog pastaen som anvist på pakken.
  2. Put løg og hvidløg i en foodprocessor, lad den køre til det er helt finthakket.
  3. Rens portobello svampene, gulerødder, broccoli og hak det groft. Tilsæt det hele i foodprocessoren, lad den køre til det et blevet helt finthakket ligesom løgene og hvidløgene.
  4. Dræn linserne og skyl dem godt, tilsæt dem i foodprocessoren sammen med resten af massen.
  5. Lad det hele stege af i en gryde evt. fedtstof, når det er stegt godt af, tilsættes de flåede tomater og tomatpuré og de ønskede krydderier.
  6. Server med pastaen, velbekomme .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tofuhorn