Fuerteventura - ferie m. baby

Nytårsfortsæt: LEV MERE PLASTIKFRIT!

Selvom jeg aldrig rigtig har gået op i nytårsfortsæt, så er dét her faktisk et ret godt ét! Noget vi alle har hørt om, noget næsten alle har en holdning til, og helt sikkert noget som vi forbrugere skal gøre noget ved.

Vi skal sætte større krav og tænke anderledes.

I år 2050 regner man med der er mere plastik i havet end fisk, hvor tankevækkende er det ikke lige?

Hver evig eneste dag er det en kamp at sige nej til plastik, men det er så vigtigt vi tager denne beslutning. Når krisen rammer så er det ikke Danmark der rammes først, det rammer først de lande, hvor de ikke har chancen for at gøre noget ved problemet.

Jeg er faldet over hjemmesiden: Mio-bio.dk som drives af en helt almindelig familie, som har udvalgt de mest miljøvenlige produkter, disse kan købes på deres overskuelige hjemmeside. Jeg er simpelthen så heldig, at jeg har fået tilsendt nogle af deres produkter. Deres hjemmeside har vægt min interesse, da de har gjort mig opmærksom på nogle ting, som jeg faktisk ikke have tænkt man kunne udskifte, og så er det faktisk billigere i længden.

Safety Razor:

Jeg har tænkt længe at jeg skulle udskifte min plastik skraber, da jeg ofte skifter bladene på den, da jeg nærmest bruger den hver dag. Da jeg faldt over denne skraber, var jeg ikke et split sekund i tvivl om at den skulle prøves. Jeg har lovet at give en anmeldelse på den. Jeg har nu brugt den et par gange, og jeg må indrømme jeg var lidt skræmt i starten, da den er virkelig skarp, men det gik over alt forventning! Synes faktisk jeg får blødere ben af denne skraber, den er nem at have med at gøre. Jeg bruger dog lidt længere tid end med en almindelig skraber, da jeg lige skal vænne mig til den. Helt klart et must fra mig!

Madkasse i stål:

Vi bruger ofte madkasser hjemme hos os, da vi altid har mad på farten, og dem vi har nu er i plastik eller i bambus, da de skal udskiftes, vil jeg helt klart invistere i en madkasse af stål, de er mere robuste og så holder de i længere tid.

 

Øko grøntsagspose:

Vi har tidligere brugt bambus ‘kasser’ til vores grøntsager i køleskabet for at holde dem adskilt, men synes de tager for meget plads i køleskabet, derfor har vi anskaffet os de her poser, som holder vores grøntsager mere friske.

Wrappa!:

De her er virkelig fantastiske! Miljøvenlige madpakke papir, et alternativ til sølvpapir, staniol, plastikposer osv. De er 100% økologiske og veganske og bør efter min mening indgå i et hvert hjem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuerteventura - ferie m. baby