Ja, Sia lever vegansk

Fuerteventura – ferie m. baby

Jeg har holdt en pause fra de sociale medier og det vil sige også fra bloggen, da jeg har været på ferie med min familie. Det var tiltrængt og virkelig skønt at få et break fra hverdagen.

Viklen var uundværlig på ferien

Der er ingen tvivl om jeg var nervøs, for at skulle flyve 5 timer med vores datter, der er krudt i hende og hun skal gerne aktiveres når hun er vågen. Hvilket kan være svært i et fly med flere mennesker og med begrænset plads. Jeg spurgte jer følgere på min Instagram, hvad vi skulle være opmærksomme på og hvad der ville være smart at pakke til turen. Jeg fik så mange gode råd som var brugbare, her er et par af dem jeg modtog fra jer:

  • Am ved op og nedstigning.
  • Lav skifteposer – pose, ble og et par vaskeklude.
  • Nyt legetøj som baby ikke har set før, jeg købte et træ legetøj fra Reshopper som virkelig var et hit.
  • ‘Put’ som i plejer, også selvom der er mange øjne der kigger med.

Sia klarede det helt perfekt! Bedre end vi turde håbe på, hun sov det meste af turen og når hun var vågen var hun nem, hun grad ikke på noget som helst tidspunkt – hvilket jeg virkelig havde frygtet.

Morfar og SiaVi brugte dagene på at få slappet helt af og Sia fik massere af kvalitetstid med sine bedsteforældre. 

 

Vegansk mad

Morgenmaden var med på hotellet, der spiste vi havregryn, cornflakes, chiafrø, valnødder, solsikkekerner og rosiner m. soyamælk hver morgen, der var et okay godt udvalg at vælge imellem. Frokost spiste vi det samme sted alle dagene, da det var godt og okay billigt, der var en vegansk café tæt på med flere muligheder. For de veganske muligheder og caféer brugt vi appen ‘Happycow’, den bruger vi altid når vi er ude og rejse.Frokost – nachos, sandwich m. avocado, sandwich m. aubergine og frisk presset appelsinjuice

 

Alt i alt en helt fantastisk og uforglemmelig ferie. Jeg er så glad for mine forældre ville tage med, så de kunne få massere af tid sammen med Sia. Det udnyttede vi så Simon og jeg kunne få lidt alene tid også. Det er bestemt ikke det samme, som at rejse alene, så derfor var det lækkert at der var et par ekstra hænder til at tage sig af hende.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ja, Sia lever vegansk