Sundere veganske cookies

Verdens bedste cream cheese (vegan)

Den her cream cheese er virkelig den lækreste jeg nogensinde har smagt. Der er massere af smag og den er godt cremet, præcis som en cream cheese skal være! Må indrømme den er bedre end mange andre varianter jeg har smagt – også dem der ikké er veganske.

  • Næringsindhold i 30 gram:
  • Kcal: 65
  • Protein: 4,1 gram
  • Kulhydrat: 2,4 gram
  • Fedt: 4 gram

 

Ingredienser:

  • 250 gram tofu
  • 80 gram cashew nødder (skal lægges i blød natten over)
  • 2 fede hvidløg
  • 1/2 lime saft
  • 2 tsk. æblecidereddike
  • 10 gram gærflager
  • Salt & peber
  • Frisk basilikum
  • Frisk dild

Opskrift:

  1. Dræn tofuen for væske, ved at vride den godt.
  2. Tilsæt tofu, cashew nødder, hvidløg, lime saft, æblecidereddike, gærflager, salt og peber i en blender – lad den køre. Det er meningen du skal stoppe blenderen et par gange og røre godt rundt. Massen skal gerne være helt cremet (se evt. billede under)
  3. Før massen over i en beholder og hak basilikum og dild fint og rør godt rundt.
  4. NYD, evt. i en bagel, som smørelse eller som dip. Lad den gerne stå lidt i køleskabet så vil den få mere smag.

2 kommentarer

  • Karoline

    Hej Christina
    Lækker opskrift! 😀
    Har du prøvet at lave en sød cream cheese ud fra denne? Jeg tænker til gulerodskage, mvh Karoline.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • kristinahoffmann

      Hej karoline.
      Den er så lækker ☺️☺️
      Nej, har jeg faktisk ikke – kan være jeg må prøve det 😄

      Rigtig god weekend

      Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere veganske cookies