Baby venlige pandekager

Pasta ‘kødsovs’ uden kød / babyvenlig

Vi plejer at lave en ‘grovere’ udgave, men denne kan Sia ikke spise, så jeg har forsøgt mig med en mere cremet ‘kød’sovs. Den blev faktisk meget bedre end dem vi normalt har lavet, den er mere cremet og har mere smag!

Opskriften svarer til 2 personer.

Ingredienser:

  • 1 løg
  • 2 fede hvidløg
  • 2 portobello svampe
  • 2 store gulerødder
  • 1/2 squash
  • 30 gram nødder – jeg brugte valnødder
  • 1 dåse flåede tomater (måske 2 hvis du ønsker den mere flydende)
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. oregano
  • 1 tsk. spidskommen
  • (Evt. salt hvis du ikke har en baby der skal spise med 😉 )
  • Pasta efter eget valg

Opskrift:

  1. Put løg og hvidløg i en foodprocessor lad den køre til det er helt finthakket.
  2. Hak portobello svampe, gulerødder, squash og  valnødder groft og tilsæt i foodprocessoren, lad den køre til det et blevet helt finthakket ligesom løgene og hvidløgene.
  3. Lad det hele stege af på en stegepande med evt. fedtstof, når det er stegt godt af tilsætter du de flåede tomater og de ønskede krydderier.
  4. Server med pasta, velbekomme 🙂 .

1 kommentar

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby venlige pandekager