Luksus kokos grød

Sunde lette spinatpandekager u. æg

Nogle gange skal det gå lidt hurtigt med en baby på snart 6 måneder, med krudt i måsen. Derfor har jeg ofte færdiglavede pandekager i køleskabet, så jeg hurtigt kan snuppe et sundt mellemmåltid på farten. I dag eksperimenterede jeg med spinatpandekager, som virkelig blev en succes. De smager som de traditionelle pandekager, som jeg laver. Du kan tilføje ekstra væske i opskriften, hvis du ønsker dem tyndere.

Opskriften giver 20 små pandekager.

(Hver pandekage giver 40 kcal, alt efter hvor store du laver dem, ca. 50 gram færdiglavet pandekage)

Ingredienser:

  • 10 g knuste hørfrø
  • 6 spsk. vand
  • 100 g frossen helbladet spinat
  • 100 g havregryn (for glutenfri brug majsmel)
  • 50 g grahamsmel (for glutenfri brug majsmel)
  • 1 tsk. salt
  • 250 ml soyadrik – calcium og vanille
  • 100 ml vand

Opskrift:

  1. Kværn hørfrøene i en kaffekværn.
  2. Bland frøene med 6 spsk. vand, lad det stå og trække.
  3. Hæld kogene vand over spinaten og lade det tøe op.
  4. Put havregryn, grahamsmel og salt i en blender.
  5. Tilsæt væsken – soyamælk (eller anden slags plantemælk) og vandet.
  6. Si vandet fra spinat og put det i blenderen.
  7. Tilsæt hørfrø ægget, som er blevet til en slimet masse.
  8. Blend og  steg på en pande ved mediumvarme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus kokos grød