Bløde boller

Vegan cookies

Opskriften giver 10 cookies, men da de var kølet af og jeg skulle tage et billede af dem, var der pludselig kun 4 tilbage? 😉

Ingredienser:

  • 100 gram hvedemel
  • 25 gram grahamsmel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 25 gram kokossukker
  • 1 spsk. vaniljesukker
  • 20 gram mørk chokolade (min. 70%)
  • 50 gram plantesmør
  • 15 gram knuste hørfrø*

Opskrift:

  1. Tænd ovnen på 150 grader.
  2. Blend hørfrøene i en kaffekværn. Når de er kværnet kommes de i et krus sammen med 10 spsk. vand, rør godt rundt, og lade massen stå til frøene har suget væsken.
  3. Bland alle de tørre ingredienser – hvedemel, grahamsmel, bagepulver, kokossukker og vaniljesukker.
  4. Hak chokoladen fint og tilsæt.
  5. Smuldr plantesmøret i plandingen.
  6. Tilsæt hørfrø ægget og fordel det godt i massen.
  7. Ta ca. 10 gram fra massen og mas dem godt sammen, gør cookiesene så flade som muligt.
  8. Når dette er gjort af hele massen, puttes de på bagepapir.
  9. Bag dem i ovnen i ca. 15 minutter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bløde boller