Bananbrød u. æg

Sundere veganske kammerjunkere & jordbær koldskål

Der er ikke noget som lækker cremet koldskål med knasende kammerjunkere.

Her er en opskrift på sundere kammerjunkere, dem man kan købe er oftest fyldt med sukker (eller mælkepulver).

Kammerjunkere

Ingredienser:

  • 100 gram hvedemel
  • 25 gram grahamsmel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 25 gram kokossukker
  • 1 spsk. vaniljesukker
  • 50 gram plantesmør
  • 2 no egg (produktet er også glutenfri) – måske hørfrø æg også kan bruges læs om det HER?

Opskrift:

  1. Tænd ovnen på 150 grader.
  2. Bland alle de tørre ingredienser – hvedemel, grahamsmel, bagepulver, kokossukker og vaniljesukker.
  3. Smuldr plantesmøret i plandingen.
  4. Lav ægget (der står på pakken hvordan det gøres) – dette gør at massen kan hænge sammen.
  5. Ta ca. 6 gram fra massen og lav til små kugler.
  6. Når dette er gjort af hele massen, puttes de på bagepapir.
  7. Giv dem alle sammen et lille tryk med pegefingeren, så de bliver lidt flade i det.
  8. Bag i ovnen i 15 minutter.
  9. Server med min hjemmelavede jordbær koldskål 😉 .

 

Jordbær koldskål

Ingredienser:

  • 200 ml plantemælk med vanilje
  • 200 ml Alpro yoghurt med citron/lime
  • Massere af citronsaft
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 75 gram frosne jorbær

Opskrift:

  1. Put alle ingredienserne i en foodprocessor.
  2. Smag til, hvis smagen skal være lidt sødere tilsæt 1 dadel eller lidt agavesirup.
  3. Jeg har valgt at toppe med finthakket mørk chokolade, det giver lidt ekstra knas.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananbrød u. æg