Navngivning

‘Sundere’ snickers

Jeg har tidligere ikke været særlig glad for mørk chokolade, men sjovt nok er jeg de sidste par uger blevet vild med den bitre smag – tror bare min smagsløg skulle overbevises. Hvis der er noget jeg elsker, så er det peanutbutter og dadler hvilket er en vanvittig lækker kombination. Min kæreste serverede en peanutbutter / dadler mad for mig da jeg var gravid, og jeg var i himlen med det samme. Derfor tænkte jeg, at det burde være muligt at lave en bar – to go 😉

Simpel opskrift, men samtidig blev de mega lækre!

Ingredienser:

  • 150 gram dadler (gerne dem fra papæske, da de er blødere)
  • 80 gram peanuts
  • 2 spsk smooth peanutbutter
  • 50 gram mørk chokolade
  • 1 spsk. kokosolie

Opskrift:

  • Fjern stenene fra dadlerne, kør dem i en foodprocessor eller i en minihakker til de er hakket fine.
  • Tilsæt peanuts og peanutbutter, hak dem fint – peanutsene må gerne være grove i det.
  • Massen skal gerne hænge godt sammen, gør den flad på et stk. bagepapir.
  • Sæt på køl – imens smeltes chokoladen over et vandbad, tilsæt kokosolie og rør godt rundt.
  • Hæld den varme chokolade udover bunden, og sæt på køl gerne 3 timer inden de skæres.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Navngivning