Vegansk koldskål

Navngivning

………. Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte!

I går fejrede vi, at vores datter har fået et navn – Sia Hoffmann. Vi har valgt at hun ikke skal døbes, men i stedet holde en lille fest for hende for at samle vores familier og bedste venner. Vi var så heldige, at samtlige vi havde inviteret kom og fejrede Sia. Hverken Simon eller jeg har arrangeret en fest før, så vi var virkelig på udebane, da der er så mange ting man skal tage stilling til og oveni så havde jeg også en eksamen jeg skulle til, som jeg bestod tidligere i dag (juhuuuuu). Jeg må nok være ærlig og indrømme, at det var lidt for meget på én gang.

Festen var aldrig blevet så perfekt gennemført, hvis det ikke havde været for mine forældre og min bror.

(Se lige de fine bordkort, som min tidligere dagpleje mor har lavet!)

Min skønne bror fortjener så meget ros i det her opslag! Han er uddannet kok, men er ikke vant til at skulle lave en vegansk menu til 30 mennesker. Nogle timer før gæsterne kom, valgte elektriciteten på Frederiksberg at gå, så hvis min bror ikke allerede løb stærkt, så fik han pludselig lige lidt ekstra at se til. MEN! Maden var simpelthen fuldstændig fantastisk! Alle gæsterne roste maden, det var virkelig gennemført.

Kagen, ja. Den fortjener virkelig at blive skrevet om. Jeg var simpelthen så spændt da vi bestilte vores kage gennem Bake My Day. Jeg havde set mange af deres utrolige smukke kager på Instagram, men vi ville have en som skulle være helt vegansk, og det var jeg spændt på om kunne lykkedes. Da kagen kom var jeg helt mundlam, den var præcis som vi havde ønsket os! En gris på toppen, navnet og de fine detaljer. Det var virkelig flot håndværk, og nok også den mest fotograferede kage i hele DK 😉 Ikke nok med at kagen var utrolig smuk, smagte den virkelig også dejligt!

Udover navngivningskagen var der også cheesecakes fra Greenosvegansk chokolade med nougat, vegansk hvid chokolde, chokolade kiks, peanuts, jordbær, appelsin, ananas – der manglede bestemt ikke noget.

 

Min kærestes bror er musiker, han spiller ukulele og hans kæreste synger – hun har vitterlig den smukkeste fineste stemme. De to havde lavet, som en overraskelse for os, en sang til Sia, som de spillede for os og gæsterne. Jeg var rørt til tåre da jeg fik rammen med sangteksten. Når Zöe synger og Tobias spiller, så stopper tiden, det er utroligt hvad de to kan. Det er uden tvivl en tekst, som vil betyde rigtig meget for mig, Simon men bestemt også for Sia når hun bliver større. Den smukke sang hedder Sia’s Lullaby – en sang som kommer på Spotify i den nærmeste fremtid.

Jeg var helt vild med detaljerne til festen. Både servietterne, som mig og Simon har brugt en hel aften på at folde til en blomst, men også blomsterne og ballonerne med helium (havde vi også sjovt med). Mine forældre havde bestilt lys med Sias navn på som en ekstra detalje. Det var virkelig blevet fint, alt planlægningen var det hele værd.

Vi er så utrolig taknemlige for at have de bedste mennesker omkring os, som beriger vores lille familie med så meget glæde og kærlighed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk koldskål