Vegansk rabarberkage

Hjemmelavet mælkefri kokos og chokoladeis

Jeg var lidt skeptisk da jeg skulle prøve den her opskrift af. For som de fleste ved, spiser vi en del nicecream hjemme hos os, så nu var det på tide at prøve at lave vaffelis. Det gik over alt forventning og isen blev virkelig lækker.

img_1675

Opskriften svarer til 4 vaffelis

 Ingredienser:

  • 6 frosne bananer (uden skræl)
  • 1/2 kokosmælk (udelukkende det tykke cream fra kokosmælken)
  • 1 vaniljestang eller 2 tsk. vanilje ekstrakt
  • 100 gram kokosflager
  • 80 gram mørk chokolade
  • Coop isvafler (de eneste der er veganske, kan fås i fakta)

 

Fremgangsmåde:

  1. Put bananerne i en foodprocessor og lad den køre til bananerne er helt blendet, tilsæt herefter lidt af kokosmælken hvis den har svært ved at køre rundt.
  2. Tilsæt så det resterende kokoscream, vaniljekorn og kokosflagerne, lad den køre til det er blevet en cremet masse.
  3. Hak chokoladen fint og rør rundt i isen.
  4. Fyld isen op i en beholder, jeg brugte en brødform.
  5. Lad isen stå i fryseren i 2 timer, og isen bliver mindre krystalliseret hvis du rører rundt i den hver 15.-20. minut.
  6. Fyld vaflen op med ligeså mange kugler du lyster ;-).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk rabarberkage