Vegansk koldskål

No tuna sandwich

Den her opskrift er simpelthen så vellykket!

Det er et godt alternativ til for eksempel hummus, og fungerer virkelig godt i en sandwich.

image1

Opskriften svarer til ca. 4 sandwich

Ingredienser:

  • 140 gram kikærter fra dåse
  • 2 tsk. tahin
  • 1 tsk. sennep (Vegansk og øko i Aldi – 9kr)
  • 1 tsk. agavesirup
  • 1/2 rødløg – finthakket
  • 1 spsk. Alpro neutral yoghurt (eller vegansk mayo)
  • 20 gram solsikkekerner
  • Salt og peber
  • Fuldkorns sandwichbrød
  • Evt. spinat og revet gulerødder

Opskrift:

  1. Si vandet fra kikærterne, og skyld dem godt med vand.
  2. Mos kikærterne med en gaffel i en skål (eller put dem i en foodprocessor).
  3. Tilsæt tahin, sennep, agavesirup, rødløg og yoghurt (eller vegansk mayo) – rør det godt sammen.
  4. Tilsæt til sidst solsikkekerner.
  5. Smag til med salt og peber.
  6. Rist brødet på brødristeren.
  7. Smør massen ud på brødet.
  8. Server eventuelt med spinat og gulerødder.

2 kommentarer

  • Jane Joensen

    Lyder rigtig lækkert. Må prøves 🌿💕🌿👍🏻

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • kristinahoffmann

      Vil du bestemt ikke fortryde! Lad mig endelig høre hvad du synes 😀
      Rigtig god aften.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk koldskål