Imens vi venter...

Det der med at gå over termin..

Ja, der er en god grund til jeg endnu ikke har postet et lækkert billede af vores datter, det er simpelthen fordi jeg snart er gået 1 uge over termin. Jeg føler de sidste 6 dage har været længere end hele min graviditet. Jeg ved godt, at statistikken siger, at de fleste førstegangsfødende går over termin, men 6 dage!? Det lader til at baby har det lidt for godt på sit luksus hotel med all inclusive, men nu er det altså ved at være nok.

img_0275

I går tog min kæreste og jeg den beslutning at tage til zoneterapeut, hvilket virkelig var en oplevelse. Jeg har fået flere beskeder fra jer læsere, samt læst på nettet, at zoneterapi skulle være godt til at fremskønne fødsel, og ikke mindst give en lettere fødsel. Baby er blevet mindre aktiv de seneste 14 dage, da hun har lagt sig godt til rette i mit bækken, men da jeg var til zoneterapi skal jeg da lige love for, at pigen fik lavet nogle gode kong fu spark. Jeg har ikke haft nogle symptomer på at jeg efter 24 timer, skulle føde vores datter – desværre. Jeg har dog ikke fortrudt at jeg tog til zoneterapeut, da det var en god oplevelse.

Senere i dag skal vi til jordemoder hvor jeg skal have akupunktur, så jeg håber virkelig at det vil have en effekt, så vi i løbet af weekenden får vores datter i armene, nu har vi altså ventet længe nok.

Så til diverse facs:

Omkreds på maven: 104cm

Vægt: 68kg

Kilo taget på: 11kg

Baby skønnet til: 3500?

Maven er blevet 2 cm større i omkreds og 1 kilo tungere siden termins datoen. Lille pigen bliver ikke mindre og derfor vil jeg meget gerne have lov at føde vores datter -meget snart.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Imens vi venter...