Marts med medfølelse

TERMIN!

Og stadig ingen baby… Jeg har de sidste dage haft det lidt på fornemmelsen, at lille pigen har det alt for godt, dér inde i maven. Jeg har ingen tegn på at fødslen kommer lige rundt om hjørnet, selvom hun er klar og har lagt sig helt til rette ‘dernede’. Jeg prøver ihærdigt at give mig selv ro og tålmodighed, hun skal jo nok komme før eller siden.

I mit indlæg for få dage siden skrev jeg, vi ville prøve Rebozo for at sætte fødslen naturligt i gang, du kan finde indlægget HER. Det har vi gjort i ca. 3 dages tid – men det er der altså endnu ikke kommet nogle baby af. Jeg havde jo den sindssyge forestilling, at få timer efter, havde jeg poppet en baby ud, men nej – igen må vi vente med tålmodighed.

Hvad skal vi så lave i dag? Ja, vi havde jo forestillet os at vi nu, skulle sidde med vores lille pige i armen og vise hende frem til bedste forældrene, men…. Det må blive det næstbedste – at gå en tur i det flotte vejr ned til byen…

Jeg har de sidste dage pakket pusletasken om ca. 4-5 gange, vejret har ændret sig en hel del, siden jeg for 3 uger siden pakkede tasken. Selvom jeg har tjekket diverse ‘afkrydsningsskemaer’ for, hvad der skal pakkes i pusletasken, er jeg stadig rædselsslagen for, at jeg har glemt et eller andet.

Lad os nu håbe at det her, bliver det sidste indlæg om min graviditet.

Jeg håber inderligt at næste, vil omhandle min fødselsberetning og ikké om igangsættelse.

img_0217

Så til diverse facs:

Omkreds på maven: 102cm

Vægt: 67kg

Vægt taget på: 10kg

Baby skønnet til: 3400

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marts med medfølelse