Madplan uge 1 / plantebaseret

Økologiske raw barer

Jeg er en af dem der elsker raw barer! Med massere af nødder og dadler, men de er simpelthen så dyre, især hvis man køber dem der er økologiske. Derfor har jeg igennem længere tid selv lavet barer eller kugler, ud af massen. Jeg laver gerne dobbelt op når jeg laver barerne, da de smager bedst når de har stået et par dage i køleskabet, så de ikke er helt bløde.  

Hvis du ligesom jeg, ikke kan lide dadler, så frygt ej! Sjovt nok elsker jeg dem her.

img_8562

Ingredienser:

Alle ingredienserne er økologiske. 

  • 400 g dadler, de skal være bløde!
  • 60 g nødder (jeg bruger 30 g mandler og 30 g cashewnødder)
  • 100 g havregryn
  • 3 spsk. kakao
  • 4 spsk proteinpulver (kan undlades)
  • evt. lidt kokos til at komme rundt om
  1. Hvis du har en foodprocessor, så brug den, resultatet bliver en smule bedre, end hvis du laver dem i en skål.
  2. Put dadlerne ned i foodprocessoren, husk at fjern stenene, og lad den køre til dadlerne er helt maste og klisterede.
  3. Kom nødderne ned til dadlerne, lad foodprocessoren køre lidt, indtil nødderne er hakkede groft.
  4. Kakaoen skal ned til den øvrige masse, tilsæt havregryn lidt efter lidt! Måske skal du bruge mindre havregryn, det kommer an på hvor klistrede dine dadler er.
  5. Massen skal gerne være klistret når du skal til at forme dem, se billede nedenfor.
  6. Form til barer eller kugler, og put kokos rundt om, det gør dem ekstra lækre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 1 / plantebaseret