Fordi du er gravid, så er det okay..

5 hurtige om 2017

Året er snart et overstået kapitel, det er for de fleste nu, man tænker en ekstra gang over året der gik.

image1

#1

2017 var et fantastisk ferie år, hele 5 rejser blev det til: Harzen, Berlin, London, New York og Las Vegas. Selvom jeg netop for et par timer siden, sagde til min kæreste at jeg ikke mente vi havde rejst nok i år, kiggede han bare på mig med rynket pande og strejfede min tykke mave og sagde ”mon ikke du skal tænke lidt over 2017”, hvad han så mente med det, ja det er jeg ikke nået til endnu.

#2

2017 var heller ikke året hvor jeg begyndte til yoga. Selvom jeg faktisk nåede at melde både mig selv og min kæreste ind. Mon det vil blive i 2018, med baby på armen og mos i håret?

#3

2017 var mit første år som veganer. De fleste tror jeg har været veganer i længere tid, men det har jeg desværre ikke.

#4

2017 var året hvor jeg blev nomineret til ‘årets veganske nye blog’, som jeg stadig er helt oppe og køre over! Min kæreste og jeg skal i næste weekend til Århus for at se prisuddelingen, og selvfølgelig smovse en masse lækker mad, sammen med alle de andre seje veganere.

#5

2017 var året hvor jeg brugte flest penge. Som i virkelig mange penge, min kæreste og jeg havde planlagt at nu var det tid til at få en baby, på præcis samme tid som mine 2 tætte veninder, som har fået de flotteste børn, typisk..

Billedresultat for happy new year funny gif

Til sidst vil jeg gerne takke dig, for at læse med på bloggen! Det er endnu sjovere at skrive når i læser med. Jeg håber du vil få en helt fantastisk nytårsaften 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fordi du er gravid, så er det okay..