Vegansk juleaften

Fordi du er gravid, så er det okay..

At være gravid er noget de fleste har en holdning til, men det er ikke altid så passende at komme med sine gode råd.

tina fey eye roll

#1 overbegloring

Når jeg har været nede og træne eller i svømmehallen, så overbeglor folk ens nøgne krop. Det er ikke okay at du står og stirre på min blege numse og min kæmpe mave, for ikke nok med at jeg har et par ekstra kilo på kroppen, så føles det faktisk ikke særligt behageligt at blive begloet. Bare så du ved det, så sker der ikke noget anderledes i badet, og nej du behøver ikke hjælpe mig med at vaske mine fødder, jeg skal nok klare den.

#2 Hvis jeg var gravid, ville jeg aldrig turde det!

Ååååååh! Den sætning har jeg hørt tusindvis af gange. Især på grund af det valg har min kæreste og jeg taget beslutningen om at føde på en privatklinik, som du kan læse om HER. Nu er du ikke gravid, og hvis du var, så havde du måske en anden holdning. Lige meget hvad din holdning til det pågælende emne er, så hold det for dig selv.

#3 Råd

Jeg har ikke brug for dine råd omkring min graviditet. Jeg lover jeg nok skal spørge dig, hvis jeg har brug for nogle fif, men indtil videre, så tror jeg, at jeg klarer den.

#4  Er du sikker på det er en pige, for ud fra din mave ligner det en dreng?

Nåre, så du kan simpelthen se ud fra min gravide mave, at det burde være en dreng istedet for en pige? Men bare rolig, vi er skam ret sikre på det er en pige vi venter os.

#5 Husk du ikke må tage barnevognen ind, før du har født

Vores barnevognen er samlet og står klar på værelset. Nogle mennesker er næsten ved at få et hjerteanfald når jeg fortæller dem det. Vi er ikke overtroiske på det punkt, og jeg er sikker på vores datter ikke tager nogle skade af, at vi har styr på barnevognen inden hun er kommet til verden. 

liz lemon tina fey food

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk juleaften