Risalamande uden mælkeprodukter

3. semester – hvordan går det egentlig?

Jeg er faktisk i uge 30 i dag, det er helt vildt at tiden er gået så stærkt! Tredje og sidste semester starter ved uge 29 og resten af ugerne, det vil sige at hvis jeg skulle føde nu (som jeg bestemt ikke regner med), så ville der være en meget stor sandsynlighed for at vores lille pige ville overleve uden mén. Ugerne er fløjet afsted, med en masse praktisk, det er helt vildt så mange ting man have skal styr på, når man venter en lille ny i familien. Tingene er ligeså stille ved at falde på plads og værelset er ved at være færdigt. Vi mangler lige et par småting, som vi skal have hængt op, men det er bare hyggelige ting.

image2

uge 28

Jeg lover, at jeg vil lave et indlæg her på bloggen når hendes værelse er blevet helt færdigt, så i kan få lov at se hvor fint det er blevet. Vores barnevogn er derudover også kommet hjem! Den bestilte vi for ca. 10 uger siden, da det var en bestillingsvare, og der var nogle ting, som vi gerne ville have lavet på en anden måde. Den glæder jeg mig også meget til at vise jer, når den er samlet. Vi er ikke så overtroiske i vores hjem, da vi begge gerne vil have styr på tingene inden vores datter kommer, så er der nemlig færre ting at tænke på.

Det var vidst nok om det praktiske..

image1

uge 29

Der er en del der spørg hvor meget jeg har taget på under min graviditet. For at være helt ærlig så er det første gang i lang tid at jeg vejede mig her til morgen, udover det er jeg kun blevet vejet hos lægen til de sædvanlige tjek. Første gang jeg var hos lægen vejede jeg mig om morgenen, inden jeg spiste morgenmad, for at se hvad forskellen var på min egen vægt og deres. Om morgenen vejede jeg 55 kg (hjemme) og da jeg kom hos lægen vejede jeg 58 kg? Det viser lidt hvor misvisende og upræcis en vægt kan være. Så ifølge min egen vægt har jeg taget 6 kg på indtil videre, og i følge min læge 9 kg. Jeg nævner det mest, for at vise at de kilo ikke gør noget godt, andet end et udgangspunkt. Det vigtigste for mig er at min lille pige tager på i vægt og hun trives, så er det lige meget om jeg når at tage 10, 15 eller 20 kg på.

Jeg har ikke gjort noget nævneværdigt ved min kost efter jeg blev gravid. Jeg har måske øget mit kcal. indtag med 10-15%. Jeg har taget et jerntilskud på 40-50 microgram, da kvindens jernbehov stiger fra ca. 8 mcg til 60-80 mcg om dagen, det er næsten umuligt uden et jerntilskud. Derudover har jeg haft mere fokus på at få mere jern igennem min kost, som egentlig ikke har været særlig svært.

I forhold til mit arbejde er jeg sygemeldt, og det har jeg faktisk været i et par uger. Jeg arbejder om aftenen på et plejehjem, som social- & sundhedsassistent, hvor beboerne er alt fra døende til psykisk syge. Jeg har været igennem nogle episoder på mit arbejde, som har gjort, at jeg desværre måtte sygemeldes frem til min barsel den 1. januar. Men ellers er alt som det plejer, og det er jo bare dejligt.

Når julen er overstået er der kun 2 måneder til termin, og mon ikke tiden også kommer til at flyve ligeså hurtigt, som den har gjort indtil nu 🙂 rigtig god sidste weekend inden juleaften.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Risalamande uden mælkeprodukter