Bløde øko grovboller

Havregrynskugler med et twist

Jeg laver ofte dadelkugler, da det ofte er det jeg spiser efter mine træninger, eller som en hurtig snack. Jeg havde derfor efterspurgt på min Instagram, hvad i putter i jeres kugler. Ud fra jeres svar, har jeg fået lavet en lækker opskrift på havregrynskugler med et ekstra twist.

img_8032

Opskriften giver ca. 20 kugler.

Ingredienser:

  • 250 gram havregryn
  • 5-10 bløde dadler (juicy dates, ellers skal de ligges i blød først)
  • 150 gram smørbar
  • 2 spsk. agave sirup
  • 40 gram kakao
  • ca. 1 tsk romessens
  • 6 kiks (eller pebernødder)
  • Bronzestøv
  • Groft kokosmel
  • Flormelis

Fremgangsmåde:

  1. Bland smøret godt med havregrynene, smøret skal ikke smeltes.
  2. Hvis du har en foodprocessor, så bland kakao, romessens og agavesirup med massen, hvis ikke gøres det i hænderne.
  3. Tilsæt dadler – husk at fjerne stenene. Kør foodprocessoren indtil du får en fast masse.
  4.  Massen skal nu helst være våd, så krymmelet kan sidde fast, hvis ikke så tilsæt flere dadler.
  5. Put kiksene (eller pebernødder, hvis det er det du har valgt at bruge) i en pose, og kværn dem godt, til små stykker, som skal blandes med resten af massen.
  6. Rul kuglerne i en passende størrelse og rul dem derefter i kokosmel og 1 tsk. bronzestøv – eller flormelis.

image1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bløde øko grovboller