Ting jeg er træt af at høre som gravid...

JEG ER NOMINERET!!!!

Til ‘Årets veganske nye blog”. Jeg er så dybt taknemlig for dem der har nomineret mig, det gør mig simpelthen så glad, helt ind i hjertet. Det lyder nok som en kæmpe kliche, men det er en kæmpe stor anerkendelse at være nomineret. Priserne er lavet af Mad Med Med Følelse, som er en veganske forening – som gør et kæmpe arbejde for veganismen.

24331431_10155947247922774_1824968818_n

Der er to andre som også er nomineret i den samme kategori som mig. De gør også et helt fantastisk stykke arbejde, så jeg ved, at det bliver svært at hive titlen hjem. Derfor vil det gøre mig så glad, hvis du har lyst til at give mig din stemme : HER. Hjemmesiden kan godt være lidt langsom, da der er mange mennesker inde og stemme, men jeg håber du vil vente med tålmodighed – ellers går det lidt hurtigere, hvis du gør det via din computer.

img_7325

Endnu engang tusind, tusind tak til jer der har nomineret mig! Og tak for din stemme 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg er træt af at høre som gravid...