LONDON

3 unikke veganske kogebøger

Det jeg oftest hører er, at det er uoverskueligt at lave vegansk mad, da man skal have en hel del i køkkenet før man kan lave en ret, hvilket på ingen måde er tilfældet. Det handler om at være kreativ og bruge det man lige står og har i køkkenet, det er noget man med tiden lærer. Der er mange der søger alternativer til kødet i deres madlavning, da det er nemmere at forholde sig til, end at eksperimentere sig i en hel ny ret. Derfor vil jeg gerne vise jer hvilke kogebøger jeg har brugt inspiration fra.

#1 VEGANSK – Af Johanne Mosgaard

_9788740036176

Johanne har jeg fulgt på de sociale medier igennem længere tid, da hun laver de lækreste retter og de flotteste inspirerende madbilleder. Johannes bog er lige til at gå til, samt opskrifterne er overskuelige. Der er opskrifter til forskellige årstider, som gør bogen inspirerende. Det der er lidt ekstra lækkert ved Johannes bog, er netop at hun i de første sider af sin kogebog, har skrevet lidt om hvilke ting der er gode at have i køkkenskabene, så det er let for den enkelte at få et overblik. Hvor man kan få sine proteiner (den evige skrøne), lidt omkring bagning, mælkealternativer og en hel del mere. Den bog er jeg virkelig glad for at have i mit køkken. Du kan finde et link til bogen HER.

#2 VEGANSKE LIVRETTER – Af Thomas Erex 

500x0

Thomas Erex er the man. En herre der gør sin sag for plantebaseret livsstil igennem sine opskrifter og sin madlavning, samt som stifter af den veganske forening, Mad Med Medfølelse. Thomas er ikke uddannet kok, men hans opskrifter er enkelte at gå til, hvilket jeg er helt vild med! Plantebaseret mad behøver ikke være en videnskab, men derimod simpelt og lækkert. I bogen er der flere forskellige slags opskrifter, opskrifter til flere lejligheder. Jeg kan huske den første opskrift jeg lavede var ”Gyldne nuggets med tomat og basilikum” – jeg var solgt! Det var vores gæster også. Thomas’ kogebog hiver jeg ofte frem, hvis vi skal have gæster og jeg er tom for idéer. Du kan finde et link til bogen HER.

#3 VEGANSKE FRISTELSER – Af Mia Sommer

500x0-1

En bog til dem som elsker søde sager, og jeg er bestemt én af dem. Bogen er fyldt med 98 veganske desserter – alt fra kager, is, tærter, cheesecakes, lagkager osv. Selvom nogle af billederne ser uoverskuelige ud (fordi de simpelthen er så lækre), så er opskrifterne nemme at gå til! Der er opskrifter til enhver lejlighed. Igen viser bogen hvor nemt det er at skifte mælken ud med et plantebaseret produkt, og smagen er stadig helt fantastisk, hvis ikke bedre. Du kan finde et link til bogen HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LONDON