Jeg skal føde på en privatklinik.

LONDON

Min kæreste købte for en måneds tid siden en weekendtur til London, den sidste ”ferie’ inden lille pigen kommer til verden. Weekenden har simpelthen været så hyggelig! Vi kom fredag eftermiddag, hvor det tog os en del timer at komme til hotellet, fordi politiet havde lukket en del ned af London, da der var mistanke om terror, det var heldigvis ”bare” falsk alarm, så vidt vi kunne læse os til. Så vi ankom lidt senere end forventet, vi fik hurtigt smidt taskerne og så afsted ud og finde noget lækkert at spise, vi bruger altid happycow til at finde lækre veganske restauranter.

jul-i-london-shutterstock-alexey-fedorenko sam_0049

London er simpelthen så hyggelig op til jul.

Største delen af vores lørdag blev brugt på Hackney Downs Vegan Market og Broadway Vegan Market – begge markeder finder sted hver lørdag. To veganske mad-markeder, med alt hvad hjertet begærer! Det var så hyggeligt med live musik og en masse food trucks, hvor der var alt fra hotdog, burger, tacos, donuts, lagkager til cupcakes og meget mere. Min kæreste og jeg er svære at styre når vi først er igang, derfor kom vi godt omkring og fik spist en del.

Hvis du står og skal til London i et par dage, kan jeg klart anbefale at få et Oyster card, det er meget nemmere at komme rundt i byen og meget billigere! Vi købte et kort hver med en kredit på 15 pund, som passede perferkt til 2 dage, men hvis man skal være her i mere end 3-4 dage, er et 7 dages Travel card det billigste. Køb aldrig single paper tickets – da det er alt for dyrt.

dsc00281dsc00289dsc00291dsc00295dsc00310dsc00314

dsc00303dsc00307dsc00304

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal føde på en privatklinik.