Vegansk jul #1

Risengrød uden laktose

Hvem kan ikke lide risengrød? Det er der i hvert fald ikke mange der ikke kan. Det er altid min kæreste der står for risengrød og risalamande, han er helt klart den der er bedst til det. Sidste år var første gang, hvor jeg holdte jul uden animalske produkter, det vil sige intet mælk i risengrøden. 

Min kæreste har prøvet de forskellige plantemælk i risengrøden, og jeg må bare sige at soyamælk med vaniljeer helt klart min favorit, når det handler om konsistensen. Det er den mælk som giver den mest cremede grød. Jeg må ærligt indrømme, at jeg bedre kan lide risengrød med plantemælk, end med almindelig komælk, netop fordi risengrøden bliver mere cremet. Derfor skal I da selvfølgelig have opskriften 😉

image1

Til 4 personer

Ingredienser:

  • 1,5 liter soyamælk m. vanilje
  • 200 g øko grødris
  • 200 dl vand
  • Lidt salt
  • Plantemargarine (smørbar fra Naturli er min favorit)
  • Kanel og sukker = kanelsukker

Tilberedning:

  1. Bring risene i kog sammen med vandet i 3 minutter.
  2. Tilsæt derefter plantemælken og lad det koge ved middel varme under hyppig omrøring.
  3. Kog grøden på svag-middel varme i 50 minutter.
  4. Server med MASSERE af smørbar og kanelsukker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk jul #1