5 ‘veganer’ venlige restauranter

Vegansk jul #1

Jeg er i julehumør! Derfor har jeg i år sat mig for at finde den helt perfekte veganske julemiddag. Vores lille pige kommer i det nye år, så det er tid til at finde vores egne traditioner, og julen – det er noget jeg går meget op i! For mig betyder det en masse kærlighed og familietid. Vi skal selvfølgelig have brunkartofler, sovs og risalamande. Jeg har sat mig for at finde den helt rette erstatning for and og flæskesteg, så der ikke er nogle der kommer til at savne det animalske til jul.

img_7667

Her får i opskriften på en af mine julesalater.

image1

 

Ingredienser:

  • Rødkål
  • 2 rødbeder
  • 1 håndfuld vindruer
  • 1 håndfuld tranebær
  • Persille
  • Stegte sesamfrø

 

Tilberednig:

  1. Kog rødbederne til de er bløde/møre. Skær dem derefter ud i tern.
  2. Skær rødkålen fint, og skær vindruerne ud i skiver.
  3. Vend rødkålen med vindruer, rødbederne og tranebær
  4. Svits derefter sesamfrøene på en pande med kokosolie, som efter puttes i salaten sammen med den hakkede persille.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ‘veganer’ venlige restauranter