5 ting jeg ikke vidste om at være gravid

5 ‘veganer’ venlige restauranter

Jeg elsker at spise ude ligeså meget som jeg elsker at eksperimentere i køkkenet. Min kæreste og jeg bruger en del penge på at prøve forskellige restauranter af. Her får i 5 restauranter som jeg holder af, og som jeg på det kraftigste råder jer til at prøve! Veganer eller ej..

SOULS! #1

En virkelig hyggelig restaurant på Østerbro, som har alt fra burger, pizza, bowls, pandekager, brunch og kager. Jeg er især fan af deres ”Supreme salad”. Jeg kommer der ofte med mine veninder og min familie, da deres indretning er så cool og helt klart et sted man får lyst til at være i flere timer. Derudover er personalet altid super venlige! Restauranten er 100% vegansk.

souls-sweet-sneak-studio-pancakes-02

RIZ RAZ! #2

Riz raz har to restauranter, hvor den ene er på Kompagnistræde og den anden ligger på St. Kannikestræde. Hvis du er til buffet, så er Riz Raz stedet! De har både frokost- og aftenbuffet, som er fyldt med varme og kolde retter. Pizza, hummus (ofte flere slags), falafel, forskellige salater, lasagne og en del flere retter. Buffeten er vegetarisk, men de har også á la carte hvor der serveres kød.

59835851190a2

GREENBURGER! #3

Greenburger er en 100% plantebaseret fastfood restaurant, hvor der serveres lækre burgere og fritter. Restauranten findes lige ved torvehallerne. Burgerne er saftige og lækre, min favorit er helt sikkert ”Tease burger”, da den indeholder plantebaseret ost. De sælger også den lækreste kokos is, som jeg nogensinde har smagt. Helt klart et besøg værd, hvis man har lyst til en lækker burger eller is.

dsc00007

ASTRID OCH APORNA! #4

AOA er en 100% plantebaseret hyggelig lille spisested (som de selv kalder det for) som ligger på Nørrebro. Dem der synes de har hørt navnet før, er fordi de også sælger færdiglavet pølser, burgere osv. De er begyndt at blive solgt i fx Meny i Rødovre. De laver nogle virkelig lækre burgere og hotdogs! Jeg er især vild med deres ”mild chörizo hotdog”.

img_0859

KAF! #5

KAF er en lille café på Nørrebro, hvor jeg ofte kommer ofte. Jeg har endnu ikke slæbt nogle med på Kaf, som ikke har syntes det har været en succes. Caféen er vegetarisk, men overvejende vegansk. De har brunch, sandwich, forskellige slags tallerkner og rugbrødsmadder. Når jeg skal spise der, vælger jeg ofte en rugbrødsmad med avocado eller kartoffel m. hjemmelavet vegansk mayo. Jeg har endnu aldrig gået fra Kaf, uden også at smage én af deres mange lækre kager. De er netop begyndt at lave donuts også, som jeg snart må smage! Dog kun om onsdagen indtil videre. De ser alt for lækre ud.

16839188-node-image-upload-img_1067

Der er netop åbnet en 100% plantebaseret restaurant som hedder Plant Power Food også på Nørrebro. Jeg har endnu ikke været og smagt deres mad, men jeg har hørt virkelig godt om stedet. Det er det næste sted min kæreste og jeg skal besøge.

Hvilken restaurant/café er din yndlings? 🙂

2 kommentarer

 • Anette

  Min yndlings er er nok Urten. Det er mega lækker mad, og vild hyggeligt. Men den vi har besøgt mest på det sidste er Veggi Heros.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kristinahoffmann

   Urten er virkelig også hyggelig 🙂
   Jeg har endnu ikke været på Veggi Heros, men helt klart et sted jeg også snart skal besøge!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting jeg ikke vidste om at være gravid