5 tips til at leve grønnere

5 ting jeg ikke vidste om at være gravid

Jeg har altid synes at noget af det smukkeste i verden, er gravide kvinder. Vores graviditet var planlagt, men det kom dog bag på os, at det skete så hurtigt. Jeg havde mange forestillinger om hvordan min graviditet skulle forløbe, hvor lyserødt og smukt det hele ville være. Der var mange ting der kom bag på mig, jeg har udpenslet fem punkter, som kom mere bag på mig og som jeg faktisk ikke vidste.

image1

Drømme

Det er nok alle drømmene jeg er mest overrasket over jeg ville få. Det er helt vildt så meget mine tanker får frit løb når jeg sover. Mine drømme svinger meget. De kan både være helt forfærdelige, men også sjove, mærkelige og gode. Jeg har ofte flere drømme på en nat, og det forstyrrer min nattesøvn utroligt meget, da jeg føler jeg ikke er udhvilet når jeg skal op om morgenen. Ofte handler mine drømme om vores kommende baby, der er altid en relation til min graviditet i hvert fald.

Smerter ved navlen

Især i 2. semester, har jeg haft så mange smerter ved navlen! Min navle går ”indad”, så det giver jo egentlig god mening, at der vil forekomme smerter, da huden skal strække sig, for at få plads til baby. Jeg har aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig at det ville gøre SÅ ONDT!

Bekymringer

De ‘bekymringer’ jeg har haft før, er ingenting i forhold til dem jeg har nu! Jeg tænkte mine bekymringer ville forsvinde, når jeg havde været til 12. ugers scanningen, som ikke gik helt som forventet, du kan læse indlægget HER. Så kom misdannelsesscanningen, og her kom nye bekymringer. Mon baby har alle sine fingre, tæer, og hvad med hjerte, lunger, mavesækken? Mine bekymringer ville da helt sikkert forsvinde, når jeg mærkede liv? Næ nej, nye bekymringer hele tiden! Som min far har sagt, de vil vare ved, også når baby er født, når hun bliver teenager… resten af livet! Puha det er ikke helt let at blive mor 😉

Sved

Jeg sveder konstant! Det kom først hos mig i 2. semester – virkelig charmerende og lækkert – hva’?. Når jeg er til træning, så sveder jeg efter første øvelse, nogle gange skulle man tro jeg havde løbet et maraton. Undskylder på forhånd til min kæreste, familie og mine venner.

Smil

Det er virkelig dejligt og noget der også kommer helt bag på mig, er alle de dejlige smil man får i løbet af dagen fra folk på gaden. Folk er bare mere venlige og søde når man er gravid. Jeg har lagt mærke til det i supermarkedet, når jeg går på gaden og i træningscentret. De fleste er forældre der selv har børn, man kan bare mærke de er glade på ens vegne, selvom man ikke kender dem? Det burde ikke helt være sådan, vi burde smile til alle mennesker og ikke kun gravide.

 

image1

Rigtig god weekend.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 tips til at leve grønnere