2 BLIVER TIL 3

New York City

Jeg er så glad for at min kæreste spurgte, om vi skulle tage 2 overnatninger i NYC, inden vi skulle videre til Las Vegas, da flybilletterne var så billige. Det er vel alle og enhvers drøm at komme dertil. Vi var dog ret pressede på tid og oveni det, havde vi også en del jetlag, men det lykkedes os, at få set næsten alt det vi ville (minus frihedsgudinden). Efter de to dage var gået, var vi dog begge enige om at én dag mere ville have været perfekt, især fordi vi ankom ret sent til vores hotel fredag aften.

De seværdigheder vi havde på vores liste var; Empire State Building, Times Square, World Trade Centre Memorial og min favorit – Central Park. Selvfølgelig skulle vi også se Manhatten Mall og shoppe lidt tøj – både til os selv og til kommende baby. Vi fik købt vores første sæt tøj til vores lille S 😀

2014-01-08-02-00-202014-01-08-02-37-402014-01-08-02-54-362014-01-08-04-40-512014-01-08-09-10-512014-01-08-06-14-01

Vi var på en lækker restaurant, som min kæreste havde fundet via happycow (en app, hvor man kan se alle veganske og vegan friendly restauranter i området (LINK: HER) verdens smarteste app! Stedet hed Blossom on Columbus (LINK: HER) og lå lige ved Central Park. Da vi havde bestilt, fortalte tjeneren at der ville gå 30 minutter før vores pizzaer var klar, så vi bestilte en ‘’starter’’ som blev nachos. Jeg har ikke fået nachos siden jeg blev veganer, og det var virkelig de bedste nachos jeg nogensinde har smagt, så meget smag! Allerede efter nachos’ene, var der lagt en god bund på sulten. Herefter fik vi vores to shakes – én med cookie dough & én med blåbær og banan. De var VIRKELIG lækre begge to, men cookie dough varianten var dog klart vores favorit, smagte af softice. Selvom tjeneren sagde der ville gå 30 minutter, kom begge pizza’er inden for 20 minutter. Vi fik én med marineret seitan og avocado og én med svampe og cashew goat cheese.

Allerede efter nachos’ene, var der lagt en god bund på sulten. Herefter fik vi vores to shakes – én med cookie dough & én med blåbær og banan. De var VIRKELIG lækre begge to, men cookie dough varianten var dog klart vores favorit, den smagte af softice. Selvom tjeneren sagde der ville gå 30 minutter, kom begge pizza’er inden for 20 minutter. Vi fik én med marineret seitan og avocado og én med svampe og cashew goat cheese.

Vi var begge vildt imponeret over stedet, hvor vi i alt gav 100 dollars (650kr inkl. tips). En god sjat penge, men vi kunne slet ikke spise pizzaerne op, så vi fik udleveret to goodiebags, så vi kunne tage resterne med. Vi var mætte i ca. 10 timer. Selvom prisen var høj, er det klart et besøg værd, om du er veganer eller ej.

Nu er dag’’ene’’ i NYC gået, og vi sidder netop i flyet på vej til Las Vegas og 37 graders varme 😀

lucky lucky.

2014-01-08-03-19-49 2014-01-08-03-35-24 2017-09-09-11-03-55

6 kommentarer

 • Carina

  Hvor ser det godt ud – både billederne fra NY og maden. Fortsat dejlig ferie til jer 😊😊🇱🇷🇱🇷

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karsten

  Ser rigtig godt ud.
  God fornøjelse i Las Vegas.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor lyder det bare hyggeligt og maden ser bare mega lækker ud! 🙂

  Fortsat god dag til jer 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kristinahoffmann

   Hvor er du sød, tusind tak! 😀
   og god dag til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 BLIVER TIL 3