2 BLIVER TIL 3

2 BLIVER TIL 3

Ja, som overskriften siger : VI SKAL VÆRE FORÆLDRE!

D. 24 maj var der overraskende nok 2 streger på gravitetstesten, det var planlagt, men ingen af os havde turde håbe på at det skete så hurtigt. ‘Snart’ er vi 3 i vores lille hjem, da jeg er knap 15 uger henne, dvs. snart 4 måneder og i starten af 2 semester. D. 2 marts skulle vores guldklump gerne være kommet til verden, og vi glæder os sindsygt meget, det er helt vanvittigt. Snart er vi ikke ‘’kun’’ os 2 og i et forhold, men vi bliver en…. familie, dét er det største! 

❤ VENTER EN LILLE PIGE ❤

Jeg havde ca. 14 dage, hvor jeg havde meget kvalme – typisk nok var det på vores ferie til Harzen det startede. Heldigvis stilnede kvalmen af de efterfølgende 2-3 uger. Her 6 uger efter, prøver jeg ikke at være bekymret hele tiden, men nyde min graviditet, selvom det er svært – det er vores lille baby jeg går med i maven. Nu glæder vi os bare til at møde den lille 🙂 🙂

image2

2 kommentarer

 • Maria

  Tillykke med din graviditet 🙂 Jeg er selv gravid med termin i februar, og jeg undres bare over, at du har kunnet teste positiv den 24. maj. Der var du vel ikke engang gravid endnu, hvis du har termin i marts? Jeg er i hvert fald først blevet gravid i start juni, og som sagt er min termin i februar.
  Mvh. en med-gravid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kristinahoffmann

   Først tusind tak, og også tillykke med din gravitet – det er en fantastisk tid vi går i møde 🙂

   Nu bliver jeg faktisk helt i tvivl, jeg tror jeg har byttet rundt på nogle datoer, så det passer meget godt at jeg er testet positiv starten af juni også, da min termin har rykket sig nogle dage, da hun var en langsom starter 😉

   Med venlig hilsen
   Kristina.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 BLIVER TIL 3